Om Rye Merc

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/e/f/2/ryemerc.dk/httpd.www/includes/menu.inc on line 745.

Firma profil

Rye Merc har gennem 35 år specialiseret sig i produkter til udsmykning af vægge, stuer og rum både i hjemmet, på kontoret og firmaet. Vi sælger og markedsfører vores produkter hos bl.a. byggemarkeder, varehuse, supermarkeder, detailbutikker osv. i Danmark og Norden, samt til flere lande i Europa. Vores primære produkter er plakater, canvas-billeder, rammer, spejle, originale malerier samt 3-D billeder. Vort domicil ligger i Næstved, blot en time syd for København, og du kan hente inspiration her på hjemmesiden.

Vores kompetence er jeres fordel

Rye Merc har egen produktudvikling der designer og sammensætter alle vore produkter – se evt. vores produktkataloger under ”katalog”. Vores 35 årige branche know-how, bidrager til udvikling af nye produkter og servicering af vores kunder – Hos Rye Merc arbejder vi for jer!

Rye Merc kan tilbyde total-løsning inden for galleri, ”shop-in-shop” butiksindretninger, med henblik på optimalt salg hos jer – få et uforpligtende besøg af vore dygtige team af salgskonsulenter. Under ”udstillinger” vises eksempler på vores butiksindretninger.

Den primære produktion foregår i fjernøsten. I Danmark har vi centrallager, logistik-og salgsafdeling med salg til diverse kunder i Europa.
Nedenfor vises billeder fra vor produktion af Canvas billeder.

Kvalitet er nøglen til succes!

Vi hos Rye Merc er overbevist om vigtigheden af dejlige og skønne omgivelser. Vi tror på, at flotte og smukke vægdekorationer spiller en vital rolle, der er medvirkende til, at generere positive følelser og oplevelser i hverdagen. Vores sortiment tilbyder et bredt udvalg af abstrakt kunst, romantik, blomster, landskaber, New York collager, dejlige dyremotiver, og ikke mindst alle de stærke eksklusive billeder fra bl.a. Disney. Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse.

Nye kunstnere er altid velkommen til at kontakte os med henblik på evt. samarbejde. Send blot en mail til os med jeres eksempler på artwork til: mail @ ryemerc.dk

Quality online drugs stores offer medications at reasonable and competitive cost.
In addition to highly effective remedies available cheap, a dependable canadianrxon.com pharmaceutical company will guarantee:
A wide assortment of remedies, starting from pain relievers and up to cancer treatments;
Rapid delivery;
Convenient payment methods;
100% anonymity;
Customer support service, including technical support and medical assistance;
Sales, price reductions, and other discounts.